Laki Zrt.

Rólunk


Az építészet az egyik, azon iparágak közül, amelyeknek megadatott, hogy maradandót alkothassanak. Büszke és boldog vagyok, hogy jómagam is ebben élek és dolgozom nap mint nap. Csodálatos élmény, de komoly felelősség is egyben.

Az építőművészet néha a piramisok méreteivel vetekedő alkotásokat hoz létre, melyek megjelenésükkel jelentősen meghatározzák környezetüket. Az arra érdemes épületek pedig idővel, az adott korra jellemző műemlékké magasztosulnak. És itt ne csak templomokra és múzeumokra gondoljunk! Nem ritkán híres művészek, tudósok vagy politikusok lakóhelyei is közönség által látogatott helyekké válnak. Így tehát nem tudhatjuk, hogy melyik épület esetében dolgozunk a jövő műemlékén vagy a jelenkort jelképező majdani szimbólumon. Ezért fontos, hogy minden megbízást, minden munkát ugyanolyan felelősséggel és lelkesedéssel végezzünk el.

Laki Péter

Cégadatok


Árbevétel (millió forint)

Tervezői és vállalkozás-előkészítő háttér

Társaságunk egyik erénye a pontos vállalkozás- és termelés előkészítés. Minden termelő egységünk az ágazat jellegéhez igazított létszámmal és számítástechnikai háttérrel készíti az előkalkulációkat és gyártmányterveket. Külön megemlítendő a kőipari és a belsőépítészeit asztalos munkák megvalósításában részt vevő – a hazai viszonylatban igen jelentős létszámú – előkészítő, tervezői mérnökcsapat és komoly infrastrukturális háttere.

Termelő, kivitelező és logisztikai háttér

Az önállóan működő egységeink színvonalas munkájának elengedhetetlen hátterét jelentik az ipartelepeinken elhelyezkedő üzemi egységek. A különböző termékek gyártása nagyteljesítményű, számítógép által vezérelt kő- és fafeldolgozó gépekkel, ipari szárítókamrákkal, festőműhellyel történik.

A raktári kapacitással és saját teherautó-parkkal támogatott központi alapanyag-beszerzésünk révén munkáink költségtakarékosan szervezhetőek.

Kivitelezéssel foglalkozó egységeink precíz mérnöki irányítás mellett, tervezési és művészeti asszisztenciával irányítják a vállalt munkákat. Megjelenésükben is egységes, felkészült, és jól felszerelt kollégáink, modern kisgépekkel és műszerekkel végzik munkájukat. Partnereinkkel megbízható és pontos műszaki és pénzügyi kapcsolatot tartanak fenn.

Munkánk állandóan magas színvonalát folyamatos és szigorú minőség ellenőrzések garantálják.