LAKI Zrt.

Bajnokságokkal telt az idei LAKI Majális


2019. május 25-én szombaton megtartottuk az ez évi Majális rendezvényünket, ami ismét a FOOD- truck konyhát képviselte. Közel 100 gyermek próbálhatta ki magát Rodeó bika, célba rúgó és ping- pong versenyeken, melyekben több kategóriában is születtek nyertesek. A legügyesebbek Decathlon utalványokat és érmeket nyerhettek. A felnőtt ping-pong és célba rúgó bajnokságon pénznyereményt vihettek haza a kollégák.

2019.06.13.

Több mint 300 vívó a páston


A versenyen mintegy 330 induló, hat korosztályban küzdött meg egymással, többek között Olaszországból és Romániából is érkeztek vívók. Györffy Katalin elnök elmondta, hogy sokaknak ez volt az első versenyszituációja, ugyanakkor rutinosabbak is megmérettették magukat.

Forrás: torokbalintma.com

2019.05.29.

Borászok Borásza díj


2019-ben ifjabb Figula Mihályt, balatonfüredi borászt választották a Borászok Borászának, ezzel tulajdonképpen felért a magyar szakmai csúcsra.

A Borászok Borásza Csillagok sétányán, amely az 5. kerület Zrínyi utcában a LAKI Zrt. közreműködésével jött létre, már ott ragyog Figula Mihály neve is.

2019.05.29.

Újjászületett a 117 éves királyi lovarda homlokzata


A második világháborúban lebombázták, a szocializmusban végleg lebontották, most újjáépül a budai vár egyik legértékesebb épülete. A West Hungária Bau Kft. és a LAKI Épületszobrász Zrt. által restaurált királyi lovardát a Magyar Építők és az Echo Tv műsorában kívülről és belülről is bemutatták.

Forrás: magyarepitok.hu

2019.02.07.