LAKI Zrt.

Megnyílt a LAKI Kereskedelmi Központ


A Róbert Károly körút 59. szám alatt október 1-jén átadásra került a LAKI Kereskedelmi Központ.

Új színfoltot jelent a budapesti irodaházak világában a LAKI Bemutatóterem helyén felépített és átadott LAKI Kereskedelmi Központ.

Az épület a 20-30-as évek Chicago-i építészetét idézi a XIII. kerület forgalmas főútján. A mészkővel burkolt homlokzat és az ehhez illeszekdő üvegfelületek, valamint az épület tömegkialakítása sajátos világot képvisel a Róbert Károly körút lendületesen fejlődő részén és jól illeszkedik a nagy forgalmú utca lüktető életéhez. Az autók, villamosok, buszok állandó moraja nemhogy zavarja, inkább kiegészíti a befektető által megteremteni kívánt dinamikus, élettel teli hangulatot.

Az épület földszintjén és első emeletén bemutatótermek nyíltak, ahol megtalálható a Hacienda Bútorszalon és a Car Company luxusautó kereskedés bemutatóterme, januárban pedig megnyit a legújabb LAKI Bemutatóterem, ahol a már ismert LAKI termékek mellett egyéb lakberendezési kiegészítőket, függönyöket, lakástextileket, kárpitokat is találhatnak majd az érdeklődők.

Az épület 2-7. szintjén irodák helyezkednek el, többek között a Credit Suisse Life & Pension Biztosítótársaság is itt nyitott irodát. A LAKI Kereskedelmi Központ hétfőtől-péntekig 9-19 óráig, szombaton 10-14 óráig fogadja a látogatókat.

2004.10.01.